fbpx

Vinøs Shoppen – køb gavekort, oplevelser og dejlig vin

Velkommen til shoppen. Her kan du købe gavekort, oplevelser og dejlig vin. Bestil en pakke på her 

Helgarderingspakke - parat til den danske sommer!

Helgarderingspakken

Helgarder sommeren med en kasse til en skarp pris! Nu kan du spare over 100 kroner på en helgarderings kasse! Til terrassen, til fisken, til solen, til hyggen, til pasta og til grillen. Så betyder vejret ikke det store 🙂

 

Du får en sprød Riesling, en frisk Verdejo, en skøn Rosé, en blød Pinot Noir, en spændstig Montepulciano og en vellagret Tempranillo.
 
Blandingspakker bringer vi gratis ud, ved køb af 12 flasker – dog kun på Christianshavn, i Kastrup og København S. Skriv det i notefeltet, hvis du ønsker udbringning og eller hvornår du kommer forbi.
 
Rosé pakker - når solen endelig er der...

På med solbrillerne og nyd et glas rosé

Stor forkælelse! Vi vælger 3 eller 6 dejlige, friske flasker rosé til dig – så er du klar til solbriller og nydelse på terrassen, stranden eller hvor-som-helst – og rosé egner sig strålende til de fleste oste, salater, fisk og skaldyr samt lette retter

Bestil Rosé pakker her

Vinøs Vinskole

Vinskolen er ideel for alle, der holder af at nyde et glas vin, og som er nysgerrige efter at vide mere om, hvad der er i glasset. 

Du bliver bedre til grundbegreber inden for vinsmagning, smageteknik og vinservering – og gør dig klogere på vindyrkning, vinfremstilling, vinopbevaring, jordbund og de klassiske druesorter og vindistrikter.

Læs mere om vinskolen her

Vinøs Vinklub kr. 150,-

Her kan du købe et medlemskab til Vinøs Vinklub, der selvfølgelig giver dig mange fornøjelige timer sammen med dine venner på Vinøs. Og oveni hatten er der bl.a

  • 1 glas af Månedens Vin i 6 måneder
  • 10 % rabat på mad og vin samt rabatter på smagninger, m.v

Bestil Vinklub medlemskab her

Der er i øvrigt en af de bedste gaveidéer til en god ven… Er det til en anden, så giv det som et gavekort.

Bestil Vineux Simplé gavekort her

Vineux simplé - simpelt gavekort

Her kan du købe et gavekort, hvor du helt selv bestemmer beløbet. Du får helt sikkert et smil og en stor stjerne hos modtageren 🙂

Bestil gavekort her

In Vino Veritas kr. 400,-

Gavekortet kan indløses til 4 dejlige glas vin samt en valgfri snack af oliven eller saltede mandler eller en pose chips. Dette gavekort er meget dejligt at dele med andre og du har selv indflydelse på hvilket tema vinene vil have – fx franske, røde, råsé, orange, koldt klima, eller andet. Men hvis du er glad for overraskelser, så er det også muligt.

  • 4 glas dejlig vin
  • en valgfri snack af oliven eller saltede mandler eller en pose chips.

Bestil In Vino Veritas pakken her

Bien sur vinsmagning kr. 1.500,-

Du kan invitere 3 venner, familie eller kolleger med til en privat vinsmagning. Du får selvfølgelig selv indflydelse på vintypen, med mindre du er med på en overraskelse? Vi kan aftale et emne, hvis du er mest glad for specielle druer eller lande. Vi snakker lidt om druen, terroiret, klimaet, vin produktionen, m.v. Pakken indeholder:

  • Smag 4 forskellige vine
  • 4 anretninger med 5 forskellige kød og eller ost
  • Skal bookes i forvejen

Bestil Bien Sur vinsmagningen her

Vinøs Vinhandel
Du er også velkommen til at kigge forbi, hvis du vil have råd om vin og mad. Her kan du også se vores dejlige udvalg. Vi hjælper gerne med større indkøb til festen eller bare noget god vin til at nyde.
 

Det er dejligt at give oplevelser og vi har et lille udvalg af gavekort, som du kan glæde dine venner, kæreste eller forretningsforbindelser med.

Åbningstider

Søndag og Mandag er vinbaren lukket, dog undtaget hvis der er arrangementer.

Tirsdag – Torsdag: Kl. 17 – 22

Fredag & Lørdag: Kl. 15 – 23

Lergravsvej 30 – på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, mad, vinsmagning, vinskole eller vil du tale om et arrangement – så kontakt os endelig.

11 + 8 =

 

Tirsdag til Torsdag: Kl. 17 - 22

Fredag og Lørdag: Kl. 15 - 00

Søndag & Mandag: lukket

 

Lergravsvej 30 - på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Webdesign: CopenGraphics

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, vinsmagning eller vil du tale om et evt. arrangement - så kontakt os

 

Tlf.: 21 76 90 00